alle kategorier
sidebanner.jpg

Blog

Forside>Blog

Jimmy frigiver JV85 Pro støvsuger "Super Suction King"

Udgiver: auth Udgivelsestid: 2021-03-01

Jimmy, et undermærke fra Kingclean, har specialiseret sig i forskning, udvikling og produktion af elektriske husholdningsapparater. Med over 26 års erfaring i branchen, 750 designere og 1300 patenterede teknologier fører det til produktion af børsteløs digital motor med 55% høj effektivitet og hastighed på 100,000 omdr./min i verden. Jimmy har altid været førende inden for støvsugerteknologi.

banner 1920x720

Jimmy er forpligtet til at styrke slutbrugerne ved at levere de mest behagelige, effektive og omfattende rengøringsløsninger. Jimmy JV85 Pro blev udviklet med dette eneste formål.

Blandt den enorme samling støvsugere skyldes den nyeste iteration JV85 Pro verdens mest kraftfulde håndholdte støvsuger. Har en fantastisk 200AW sugekraft sammen med en batterilevetid på op til 70 minutter. Jimmys patenterede vandrette cyklonteknologi gør den til den bedste klasse. Derudover gør det fleksible metalrørdesign det let at rengøre under møblerne. Utvivlsomt vil Jimmy JV85 Pro revolutionere husholdningerne ved at levere den stærkeste sugekraft.

200AW sugeeffekt

Drevet af Jimmys 550 W børsteløs digital motor og patenteret vandret cyklondesign leverer JV85 Pro maksimalt 200 AW sugekraft, der benytter den mest konsistente og stærkeste sugning, der fjerner selv den mest stædige snavs uden besvær. 

70 min. Arbejdstid

Indbyggede 8 * 2500mAh batterier udstyrer Jimmy JV85 Pro en motor med høj effektivitet til at arbejde i hidtil usete 70 minutter ved fuld opladning, nok til en 200m2 område.

Fleksibelt metalrør

Metalrøret har et hængsel i midten, der hjælper rengøringsmidlet med at bevæge sig automatisk i forskellige vinkler ved rengøring af bestemte områder. Det er meget vigtigt for rengøring i dybe og svære at nå hjørner eller kanter. Brugere kan nemt rengøre rundt om hjørner og under møbler.

Specialiserede rullebørster 

JV85 Pro leveres med en elektrisk gulvbørste og en tæppebørste.
Gulvbørsten bruger både bløde og hårde hår til at samle støv op og tørre jorden af ​​snavs. Tæppebørsten har nylon gummibåndsforbindelse, der gør den særligt effektiv til at absorbere hår og rester fra dybt tæpper.

Motivationen har altid været, at Jimmy JV85 Pro skulle være i ethvert hjem, og derfor er den blevet prissat i overensstemmelse hermed. Og hvis brugerne elsker at have de nyeste og bedste gadgets i deres hjem, vil de elske Jimmy JV85 Pro støvsuger. 


Abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg os

Vi vil høre fra dig