alle kategorier
sidebanner.jpg

Blog

Forside>Blog

JIMMY frigiver PowerWash HW8 Pro trådløst støvsuger og vaskemaskine til erobring af snavset gulvrengøring

Udgiver: Udgivelsestid: 2021-06-21

Denne smarte gulvrensere støvsuger og vasker med en enkelt passage, hvilket reducerer din rengøringstid i halve
01 - 副本

Simpelthen at tænke på at blive bøjet over at feje og moppe over gulvet efter en travl dag eller trættende madlavning har været en stor hovedpine. JIMMY er meget opmærksom på de daglige rengøringsudfordringer, vi altid frygter at håndtere. Sticky messes og tørret spild med kæledyrshår og store partikler på hårde gulve er virkelig tidskrævende og kan ikke let og hurtigt gøres med en traditionel moppe og støvsuger. For at bekæmpe dette har JIMMY afsløret en ny smart trådløst støvsuger & vaskemaskine JIMMY PowerWash HW8 Pro, at tilbyde en ny let oplevelse til alle rengøringsudfordringer.


JIMMY's alt-i-en trådløs PowerWash HW8 Pro støvsuger, vasker og skrubber gulvet på samme tid og tørrer gulvet med det samme uden at efterlade pletter. Denne smart-powered vakuum og vaskemaskine gør det muligt for dig at styre vandsprøjtens volumen og position, så det er dit opkald at beslutte, hvornår du skal støvsuge, og hvornår du skal vaske og skrubbe med vand og rengøringsopløsning. Det unikke udvendige sprayudløbsdesign gør sprøjten synlig og sprøjter vand direkte på de ønskede pletter, hvilket efterlader gulvet så tørt som muligt efter vask.


Den alsidige er designet til dyb rengøring af alle typer snavs på forskellige overflader JIMMY HW8 Pro har kraftig børsteløs motor, der driver stor sugning for let at rense for hårde, vedhæftede rod eller dagligdags gulvrengøringsproblemer som fedt, mælkekaffepletter, kæledyrshår, krummer osv. Det er ideelt til rengøring af køkken, badeværelse, stue og alt hårdt overflade inklusive trægulv, fliser, marmor, vinyl osv.

02 - 副本

Den smarte, indbyggede LED-skærm viser realtidsoplysninger, herunder strømindstilling, batteristrøm, rengøringstilstand og minder dig om at fylde rent vand eller rent snavset vand. Når rengøringen er afsluttet, skal du placere vaskemaskinen på opladerbasen med et enkelt tryk på knappen, så går maskinen ind i selvrensende tilstand for automatisk at vaske penslen. JIMMY PowerWash HW8 Pro er udstyret med et udskifteligt lithium-batteripakke, der kører til 35 minutters lang levetid og er i stand til at fuldføre rengøringen i fuld hus inden for en opladning.


Om JIMMY

JIMMY, er mærket under KingClean Electric Co., Ltd og dedikerer sig til at skabe et sundt liv af høj kvalitet for den globale bruger. KingClean Electric Co., Ltd har fokuseret på miljørensningsindustrien i 27 år siden etableringen i 1994 og har været en af ​​verdens største støvsugerproducenter i 17 år siden 2004 med varme produkter, der sælger til Rusland, Italien, Malaysia, Thailand , Polen, Tyrkiet, Tyrkiet, Danmark, England, Frankrig, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai, Korea, Japan, Brasilien, Peru osv. Virksomheden har over 700 F & U-ingeniører, der leverer innovative gulvplejeapparater gennem kontinuerlig teknologiinnovation.

Abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg os

Vi vil høre fra dig