alle kategorier
sidebanner.jpg

Blog

Forside>Blog

JIMMY SAMLET OP MED HELLAS VERONA FC,
Start en ny rejse med grænseoverskridende samarbejde

Udgiver: Udgivelsestid: 2022-11-08

JIMMY annoncerede et partnerskab med Italiens topfodboldklub HELLAS VERONA, og vil udføre en række fremtidige samarbejder i Europa for at arbejde sammen for at fremme hinandens fremskridt på deres respektive områder.


1


VERONA er en velkendt fodboldklub i Italien med en århundrede gammel historie og fremragende præstationer. Siden grundlæggelsen i 1903 har holdet vundet et italiensk førstedivisionsmesterskab og tre italienske andendivisionsmesterskaber. En af Veronas mest berømte spillere,Luca toni, vandt VM med Italien i 2006.
Det er forudsigeligt, at samarbejdet med VERONA Club vil være en milepælsbegivenhed for JIMMY for at udvide sit globale mærkeindflydelse.


2


Det forlyder, at JIMMY vil fortsætte med at udføre grænseoverskridende samarbejde med VERONA i Europa i fremtiden med hensyn til innovativ interaktiv markedsføring, herunder LED-reklamer på hjemmeskærmen, promotion til fans i JIMMY-butikker, receptioner, fælles lotteriaktiviteter, billetter og autograferede trøjer mv.


3


JIMMY er mærket under KingClean Electric Co.,Ltd. Som et teknologisk innovativt hvidevaremærke med fokus på intelligent rengøring, der integrerer R&D, produktion og salg. Med sloganet "Technology Creates Quality Life" er JIMMY forpligtet til at give enhver forbruger mulighed for at opleve et sundt og behageligt liv.


4


Abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg os

Vi vil høre fra dig