alle kategorier
sidebanner.jpg

Blog

Forside>Blog

JIMMY lancerer den nye H8 Flex-A støvsuger kombinerer kraftfuld/smart/fleksibel oplevelse i december

Udgiver: Udgivelsestid: 2022-12-08

JIMMY, en teknologisk innovativ virksomhed inden for smarte rengøringsapparater til hjemmet, er klar til at lancere det nyeH8 Flex ledningsfri støvsuger, der leverer en klassens bedste konfiguration, der lader globale brugere låse op for flere muligheder forkraftfuld/smart/fleksibelrengøringsoplevelse.


1-1


"Teknologi skaber livskvalitet."Denne brandtro får JIMMY til at lægge stor vægt på forskning og udvikling, fortsætte med at innovere og forbedre brugerens rengøringsoplevelse. Denne håndværkerånd afspejles fuldt ud i denne nye model-H8 Flex.

Drevet af 55 % højeffektiv børsteløs digital motor, kommer JIMMY H8 Flex med 185 AW stor sugekraft, som gør det muligt at feje store snavs, fine partikler og dyrehår hurtigere og grundigt væk. Den er langt kraftigere end andre trådløse støvsugere, der deler samme prisklasse.

JIMMY H8 Flex bruger avanceret teknologi til automatisk at justere den rigtige sugestyrke for mere effektiv rengøring og længere brugstid.

“I Auto-tilstand kan JIMMY H8 Flex justere forskellig sugestyrke i henhold til forskellige støvniveauer og gulvtyper. For eksempel vil den øge sugekraften, når den registrerer mere støv eller støder på et tæppe, og mindske sugekraften, når jorden bliver mindre støvet eller vender tilbage til et hårdt gulv. ” sagde JIMMY Technology.

Samtidig giver H8 Flex LED-skærmen brugerne resterende driftstid, strømtilstand, støvkoncentration, fejlpåmindelser og anden information i realtid, især støvsensoren, som tydeligt kan vise støvniveauet i hjemmet og registrere støv, der folk kan normalt ikke se.


3-1


JIMMY H8 Flex er også innovativ med hensyn til sin fleksibilitet og bekvemmelighed, meget venlig for kvinder, selv de ældre, der ofte har brug for at rydde op.

”Mange typiske støvsugermodeller er tunge, hvilket gør dem svære for folk at manøvrere. Derfor har vi til dette aspekt investeret meget opfindsomhed i H8 Flex.
Det, jeg skal fremhæve, er dette unikkeFleksibelt metalrørsom giver brugeren mulighed for nemt at gøre rent under møbler og andre svært tilgængelige lave steder uden at knæle eller sidde på hug.

Derudover er H8 Flex let og har et lavt tyngdepunkt, hvilket giver meget lidt tryk under brug. Det ergonomiske håndtag giver brugerne mulighed for at strække deres håndled naturligt, og de vil ikke føle sig trætte efter lang tids brug." sagde H8 Flex Chief R&D Engineer.


4-1


I mellemtiden er JIMMY H8 Flex udstyret med 7 tilbehør af høj kvalitet, uanset om det er skrivebordet, reolen, sengen eller et hvilket som helst hjørne af huset, der nemt kan rengøres.


2-1


JIMMY H8 Flex vil blive lanceret på markeder rundt om i verden til december.
For mere information besøg venligst: https://www.jimmyglobal.com

Abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg os

Vi vil høre fra dig