alle kategorier
sidebanner.jpg

Blog

Forside>Blog

JIMMY 3-i-1 ledningsfri støvsuger og vaskemaskine HW10: Fra nu af bliver det endnu nemmere at holde rent derhjemme!

Udgiver: Udgivelsestid: 2022-04-13

I forbindelse med et hektisk liv tager det meget tid og energi at balancere karriere og familie. Når du kommer hjem fra en travl dag, vil du normalt bare slappe af og lave noget sjovt.

Men i livet er der ofte huslige pligter, som er svære at rydde op i og tager en masse tid og kræfter. For eksempel: malet i snavs på gulvet, krydderier, varm suppe ved et uheld væltet under madlavning; yoghurt, korn, juice, kaffe væltet, mens børn leger; støv og affald på husholdningsoverflader mv.

Derfor er løsningen en kraftfuld, multifunktionel 3-i-1 støvsuger&vasker til dem, der drømmer om renlighed i hjemmet, men som også gerne vil spare tid og energi.

多功能-1


JIMMY HW10 anvender en patenteret børsteløs digital motor med 400W supersugning, kombinerer støvsugning, vask og skrubbefunktioner sammen, som kan rense vådt og tørt affald og nemt håndtere genstridigt og klistret rod på forskellige etager. Du kan endda skifte til en håndholdt støvsuger for nemt at fjerne støv og snavs fra reoler, senge, sofaer og mere. Så du behøver ikke at forberede tre separate enheder - støvsuger, kost, moppe.

1
Derudover er den udstyret med en speciel tæppebørsterulle, selv støv og affald dybt inde i dit tæppe kan håndteres uden besvær. Så du vil blive glædeligt overrasket over at opdage, at rengøringstiden er halveret.
地刷拼图
Også denne JIMMY trådløse støvsuger og vaskemaskine HW10 er kendetegnet ved en avanceret LCD og indbygget stemmeassistent, som vil give dig alle vigtige oplysninger i realtid.
2
Og mere problemfri er, at JIMMY HW10 automatisk kan rense børsterullen og automatisk tørre børsterullen. Du behøver aldrig at bekymre dig om at få dine hænder snavsede og lugte på den våde børsterulle, alt hvad du skal gøre er blot et tryk på knappen!

未 标题-1

Den innovative teknologi i JIMMY HW10 3-i-1 ledningsfri støvsuger & vaskemaskine vil uden tvivl spare din tid, energi og lette huslige pligter.
Abonnement

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg os

Vi vil høre fra dig